A megújulás mellimplantátum viselésekor is fontos

Napjainkban egyre több hangsúlyt kap a megújuló energiaforrások használatának fontossága. Ennek (és persze a fejlődő technológiának) köszönhetően pedig egyre több cég és magánháztartás igyekszik figyelni arra, hogy energiafogyasztása lehetőleg minél környezetkímélőbb legyen. Hazánkban (a földrajzi adottságok miatt) talán a napelemes rendszerek használata az, ami egyre elterjedtebbé válik. Én is nagyon régen gondolkodom már ilyen rendszer kiépíttetésén. Úgyhogy mostanra az internetnek köszönhetően egészen tájékozottnak érzem magam olyan témákban, mint például a napelemes rendszer kiépítésének feltételei. Nemrégiben szintén a netről tudtam meg azt is, hogy a megújulás fontos kulcsszó akkor is, ha az ember mellimplantátum viselésén gondolkodik, vagy netán már van is ilyen implantátuma.

Ennek a témának azért kezdtem el utánajárni, mert sajnos meg kellett műttetnem az egyik mellemet, és a szépséghiba kiküszöbölésére nagyon szeretnék implantátumot. Azonban a megújuló energiaforrások használatához hasonlóan a plasztikai műtétek terén sem vagyok túl tájékozott. Ezért egyértelműnek tűnt, hogy mielőtt kés alá fekszem, előbb alaposan tájékozódom a témában. Erre a célra ajánlotta a barátnőm a plasztika.info.hu weboldalt. Ahol olyan fontos témákról szerezhetünk információkat, mint például az, hogy miért fontos időnként megújítani a mellimplantátumokat.

Egy szakszerű, precíz és biztonságos plasztikai sebészet

A plasztika.info.hu weboldal a Kelemed Plasztika nevű szépészeti magánklinika weboldala. Ezért az oldal elsődleges célja természetesen az, hogy segítségével az emberek megismerhessék magát az intézményt, illetve annak vezető orvosát. Továbbá megtaláljanak olyan fontos információkat, mint az egyes kezelések árai, vagy a kapcsolatfelvétel és az előzetes konzultációra való bejelentkezés lehetőségei.

Az oldalról kiderül, hogy a Kelemed Plasztika rendelői Budapesten és Pécsett találhatók meg. Illetve részletes tájékoztatást találunk arról is, hogy az egyes rendelőkben milyen kezelések és beavatkozások elvégzése történhet meg.

A weboldalról megtudhatjuk, hogy ha a Kelemed plasztikát választjuk, akkor szakmai szempontból teljes mértékben releváns és korszerű, továbbá precíz és 100%-ig biztonságos kezelésben lesz majd részünk. A vezető orvos, dr. Kelemen Ottó ugyanis egyrészt több évtizedes klinikai tapasztalattal rendelkezik plasztikai sebészet területén. Másrészt pedig nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy folyamatosan tájékozódjon a szakma újításairól is, hogy ezáltal a lehető legkorszerűbb beavatkozásokat és eszközöket (pl. a legjobb minőségű mellimplantátum) tudja biztosítani a klinika páciensei számára. A kezelések kiváló végeredményeit pedig a plasztika.info.hu oldal referenciafényképekkel is meg tudja erősíteni.

Ezért válaszd a Kelemed Plasztikát

A szakszerűség, precizitás és biztonság mellett íme néhány olyan infó a weboldalról, ami tökéletesen bemutatja, miért érdemes a Kelemed Plasztikát választani szépészeti beavatkozások elvégzésére:

 • A vezető orvos a betegeket holisztikus szemlélet szerint kezeli. Vagyis a testi egészség mellett odafigyel a lelki egészség helyreállítására, megerősítésére is. Ez pedig például egy mellimplantátum behelyezése esetén különösen fontos pont lehet.
 • Nem csak a műtétek során alkalmazott módszerek modernek és korszerűek, hanem az a klinika is, ahol ezek elvégzésre kerülnek. Így az ellátás minden szempontból rendkívül magas színvonalú.
 • Dr. Kelemen Ottó egy-egy műtét elvégzése után is folyamatosan elérhető, szükség esetén gyorsan biztosít soron kívüli konzultációt. Valamint ha a teljes gyógyuláshoz több ágyban töltött időre van szükség, a fekvőbeteg ellátást is biztosítani tudja.
 • A Kelemed Plasztika utánkövetést is biztosít, mivel főorvosa tisztában van azzal, hogy például a műtéti hegek minősége egy ilyen jellegű beavatkozás esetében nagyon fontos dolog.
 • A klinika kizárólag kiváló minőségű implantátumokkal, töltőanyagokkal és gyógyászati segédeszközökkel dolgozik. Így a beavatkozások garantáltan a lehető legkevesebb kockázattal járnak majd.
 • Ha pedig mindez nem lenne elég, dr. Kelemen Ottó tagja a Nemzetközi Esztétikai Plasztikai Sebész Társaságnak is, kezelései és beavatkozásai során pedig mindig a társaság aktuális szabályait és protokolljait követi.

Számos fontos információ, könnyen megérthető formában

A plasztika.info.hu weboldal maradéktalanul meggyőzi az érdeklődőt arról, hogy a Kelemed Plasztika egy olyan intézmény, amit bátran érdemes választani szépészeti beavatkozások elvégzésére. A klinika és a főorvos úr szakmaiságát pedig csak tovább emeli azzal, hogy a plasztikai sebészeti beavatkozásokkal kapcsolatos, hiteles és pontos tájékoztatásban is komoly szerepet vállal.

Az oldalon ugyanis részletes leírásokat találunk például arról, hogy hogyan zajlik egy-egy beavatkozás a Kelemed Plasztika intézményeiben. A weboldalon futó, minőségi cikkeket felvonultató blogon pedig egyéb fontos témákról olvashatunk. Találunk például cikkeket, amik a legújabb és legkorszerűbb beavatkozások és kezelési módszerek bemutatására hivatottak. Olvashatunk olyan írásokat, amelyek olyan fontos kérdéseket válaszolnak meg, amelyeket egy-egy beavatkozás (pl. botox kezelés) előtt mindenképpen érdemes tisztázni. És bizony olvashatunk olyan bejegyzéseket is, amelyek már elvégzett kezelések fontos kockázataira hívják fel a figyelmet.

Én például egy ilyen cikkből tudtam meg azt, hogy miért fontos a mellimplantátum időnkénti cseréje, vagyis megújítása.

Ezért fontos időnként a mellimplantátum cseréje

A cikk a mellimplantátum viselésének legfontosabb és legsúlyosabb kockázatait mutatja be. Ezzel együtt pedig felhívja a figyelmet arra, hogy még napjainkban sem létezik olyan mellimplantátum, amit soha nem kell cserélni, ugyanis még a legjobb minőségű implantátumok is legfeljebb 10 évet bírnak.

Annak pedig, ha nem figyelünk oda arra, hogy ezeket időnként cseréljük, akkor nagy baj lehet. A mellimplantátumok legsúlyosabb kockázatát ugyanis (mint az a cikkből kiderül) az eszközök kilyukadása jelenti, ami például elhasználódás miatt is bekövetkezhet.

A cikk részletesen bemutatja azt, hogy pontosan milyen problémákat okozhat az, ha a mellimplantátum sérül vagy kilyukad. Ezzel együtt pedig fényképek és alapos leírás által abban is segíti az olvasót, hogy felismerhesse azt, ha probléma adódott az implantátummal.

A konklúzió nem az, hogy nem kell mellimplantátum

A plasztika.info.hu cikke nem lebeszélni szeretne a mellimplantátum viseléséről. Hanem csupán az a célja, hogy felhívja a figyelmet a lehetséges kockázatokra, valamint segítsen ezek felismerésében és megelőzésében is. A cikkből ugyanis azt is megtudhatjuk, hogy a mellimplantátumok szövődményeinek kialakulása tulajdonképpen könnyen megelőzhető, hiszen csupán ennyi kell hozzá:

 • először is fontos, hogy megbízható minőségű implantátumot válasszunk,
 • ezen kívül a műtét után évente kontrollra kell mennünk, hogy ellenőrizhessük az implantátum állapotát,
 • fontos az is, hogy a kontrollok alkalmával a protokoll szerint fényképes eredménnyel járó vizsgálat is történjen, az ilyenek segítségével ugyanis könnyen észrevehetők az apróbb jelek is,
 • az éves kontroll mellett érdemes legalább háromhavonta önvizsgálatot is tartanunk, amely során magunk is észrevehetjük, ha probléma adódik,
 • a legfontosabb dolog pedig egyértelműen az, hogy panasz esetén azonnal forduljunk orvoshoz.

Természetesen ahhoz, hogy biztonságos minőségű implantátumunk legyem, aminek a behelyezése után minden fent említett pontot be tudunk tartani, az is kiemelten fontos, hogy a műtétet egy olyan kiváló minőségű ellátást garantáló helyen végeztessük el, mint például a Kelemed Plasztika.

A lényeg tehát az, hogy a megújulás kulcsszóról talán a legtöbbeknek az energiahasználat jut az eszébe. És valóban fontos, hogy környezetünk érdekében minél több ilyen energiaforrást használjunk. A megújulás azonban testünknek is fontos lehet, különösen olyan helyzetekben, ha például mellimplantátumot viselünk.

Ha pedig valamilyen plasztikai beavatkozáson gondolkodsz, de kérdéseid vannak, vagy csak kellene egy megbízható hely, ahol a lehető legkevesebb kockázattal végeztetheted el az adott beavatkozást, akkor ajánlom, hogy nézz körül a plasztika.info.hu weboldalon.