Az én energiám is megújult a cégem megalapításával

Napjainkban egyre nagyobb és nagyobb szerephez jutnak a különböző megújuló energiák, és az azokat hasznosító eljárások, rendszerek. Ez nagyon jó, hiszen minél többen ismerik fel, hogy a fosszilis energiahordozók nélkül is lehet élni, annál közelebb kerülünk egy sokkal környezetbarátabb és kevésbé szennyezett jövőhöz. Engem is elég korán megbabonáztak ezek a technológiák, éppen ezért ástam bele magam olyan mélyen. Később ezzel is kezdtem foglalkozni, persze csak egy nagy energiacég tanácsadójaként. De nagyon sok dologban nem értettem velük egyet, és így egyre terhesebbé vált a jelenlétem. De nagy szerencsémre a testvérem a figyelmembe ajánlotta a https://topcegalapitas.eu oldalt, ami valóságos lavinát indított be nálam, és ennek köszönhető, hogy bele mertem vágni egy saját cég megalapításába. Ilyen segítséggel nem volt nehéz.

A vállalkozói élettől a legtöbbeket a felelősségvállalás riasztja el, hiszen ha belefogsz, onnantól kezdve már tényleg a magad szerencséjének a kovácsa leszel. Rajtad múlik, hogy sikerre viszed-e, vagy elbuksz és földbe állsz. Amennyiben rendelkezel egy olyan értékes és hasznos tudásanyaggal, ami megfelelően eladható is, és saját magad is tudod csinálni, akkor miért hezitálnál? Nagyon sokan indítottak már saját céget korábban is, nekik is sikerült fennmaradniuk, miért éppen Neked ne sikerülne? Hát, ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal bátorítottam magam, de belátom, azért a https://topcegalapitas.eu oldalán olvasott dolgok is igencsak a magam útja felé tereltek.

A Top Cégalapítás lényege, hogy kezdő, most induló vállalkozásoknak, vállalkozóknak könnyítik meg a dolgát a szolgáltatásukkal. Ha valaki nem veszi igénybe a segítségüket, úgy sem lehetetlen végigvinni a dolgokat, de azért lássuk be, sokkal nehezebb is. Például a cégbíróság előtti jogi képviselet más esetben sok-sok utánajárást, netán egy drága ügyvédet igényelne, de ha a https://topcegalapitas.eu szakértő csapatánál alapítasz vállalkozást, akkor ezt a jogi támogatást is megadják! Ezzel igen hosszú plusz köröket spórolhatsz meg magadnak! Ezenfelül a székhely kérdését is meg lehet a segítségükkel oldani, ha vagy olyan eszes és élelmes. Nem csak a saját házadat, lakásodat terhelheted ám ezzel!

Mert hiszen ha van saját ingatlanod, akkor oda jegyezteted be a cégedet, nem igaz? Hát nem. Azért, mert akkor olyan kötelezettségeknek is meg kell felelni, amiknek nem biztos, hogy minden ingatlan megfelel, ráadásul a rendszeres ellenőrzések és kötelező éves dolgok is a saját életteredre hárulnak, arról nem is beszélve, hogy mennyi iparűzési adót kell majd a településnek fizetni. A https://topcegalapitas.eu oldalán két olyan csomag is megtalálható, ami erre megoldást nyújthat székhelyszolgáltatás révén: az egyik Budapesten, a másik Újlengyelben. Budapest egy neves hely, az ország fővárosa, így meghatározó értékkel bírhat, ha itteni a céged. Igaz, hogy ez sok esetben csak presztízsben mérhető, de akkor is. Újlengyel viszont abból a szempontból különleges, hogy ott hosszú-hosszú évek óta nem kell a vállalkozásoknak az iparűzési adóval foglalkoznia, mivel a település eltörölte az IPA-t! Azaz ha itt jegyezteted be a székhelyedet, akkor máris mentesülsz egy pénzügyi teher alól!

Ez úgy lehetséges, hogy a https://topcegalapitas.eu közvetítésével rendszeres díjfizetés ellenében kisebbségi tulajdoni lapot kapsz egy ottani, erre a célra használt ingatlanhoz, és így bejegyeztetheted oda a vállalkozásodat! Hát nem nagyszerű? És ha a szolgáltatott székhelyes opciót választod, akkor a levelezésedet is átveszik és továbbítják Neked egy hónapban egyszer, plusz az esetlegesen kiérkező hatóságokat, ellenőrzéseket is lebonyolítják. És a cégtábládat is kihelyezik, nem mellékesen, csak hogy minden szabályszerűen működjön. Ezek talán a legfontosabb előnyök, több infóért érdemes ellátogatni az oldalukra.

Én a https://topcegalapitas.eu segítségével alapítottam meg végül a saját kis energiatanácsadó cégemet, és a legkevésbé sem bánom, hogy ezt az utat választottam! A Top Cégalapítás hihetetlenül sokat mozdított előre a folyamaton, és mindezért nem is kértek sokat. Még a legdrágább, újlengyeli csomagjuk is csak nettó 39.990 Ft, plusz az áfa, szóval egyáltalán nem egy beláthatatlanul nagy összeg. És ha élsz a lehetőséggel, és a székhelyszolgáltatást választod, akkor 6+1 hónap grátisz székhelyhasználat is jár mellé! Azt hiszem, ennyinek elégnek kell lennie ahhoz, hogy bármelyik kételkedőt meggyőzze. Irány a Top Cégalapítás, és járd a saját utadat!