Motoros jogosítvány típusok

A környezetvédelem fontos számomra. Mint ahogy sok embernek. Hiszen azért szülünk gyereket, és támogatjuk gyermekeinket is a megfelelő korban is helyzetben a szülésre, mivel szeretnénk valamit visszaadni az anyatermészetnek, a földnek. De ahhoz, hogy utódaink számára is élhető legyen, vigyáznunk kell rá. Úgy, mint a lakásra, csak itt sokkal nagyobb mértékben kell gondolkozni. Én környezetvédő vagyok. Mindig is az voltam. Pontosan ezért használom a megújuló energiákat, napelemet használok, elzárom a csapot, szelektíven gyűjtök, stb.

Viszont van egy dolog, ami kicsit sem környezetkímélő, én ennek ellenére mégis élek vele. Ez pedig nem más, mint a motor. Sokan mondják, hogy használjuk a tömegközlekedést, ráadásul Budapesten, ahol ki van építve, mert azzal kevesebbet fogyasztunk. Ám mégis a nagycsaládos emberek például autót vesznek. Mert az nekik könnyebb.

Rólam viszont másról van szó. Nem praktikusságból, vagy kényelemből motorozok, hanem egyszerűen azért, mert szeretem. Amit meg szeretünk, azt pedig nem adhatjuk fel. Sokan függőnek titulálnak, hiszen többet költök motorra, illetve motoros cuccokra, min ételre. Ebbe lehet valami, de nem vagyok függő. Van, aki bélyegeket gyűjt, én motorokat.

Egyik ismerősöm, Béla is érdeklődött a motor jogosítvány típusok iránt. Mondtam neki, hogy nézze meg a motorjogositvany.com oldalt, mert ott mindent leírnak a témában. És még a nevét is könnyű megjegyezni.

Ugyanis motoros jogosítványból több fajta van, több motorra. A legtöbb ember az A fokozat megszerzésére törekszik, ugyanis azzal mindent lehet vezetni, bármekkora, bármilyen gyors motort. Viszont ott van a korhatár a 24 év, és az a tény, hogy aki bizony ezzel a fajtával kezdi, annak fel kell kötni a gatyáját. Én az A1-eset szoktam ajánlani kezdésre, hiszen az már 16 éves kortól megszerezhető, és könnyű elnyerni, majd pedig egy csomót lehet azzal gyakorolni. Persze, ha van motorod is hozzá. Nem úgy megy az!

Aki motorra termett, annak az A1-es vizsga nem okoz nehézséget. Tanulni és gyakorolni persze kell, de az embernek sikerélményekre is szüksége van ahhoz, hogy utána legyen bátorsága. A bátorág fontos, a vakmerőséget viszont el kell felejteni.

Van még valami, amire egy vagány motorosnak szüksége van a motor és a jogosítványon kívül is. Az pedig nem más, mint a motoros cuccok.

A motorjogositvany.com oldalon nem csak tippek, hanem hasznos kuponok is letölthetők. Ehhez nem kell mást tenni, mint feliratkozni a hírlevélre, amely sok hasznos dolgot küld majd a jövőben. Ezzel akár 49 különböző kupont is kaphatsz, amit a SHOX Motoros Áruházba lehet felhasználni. Érdemes élni ezzel a lehetőséggel, mivel az említett boltban nagyon jó minőségű és vagány dolgokat lehet beszerezni, mint például motoros bőrdzseki, motoros csizma és motoros kesztyű.

A divat változik, de egy vagány motoros mindig is vagány motoros marad, ha jó helyről vásárol!