Innováció az energiaiparban és a kozmetikai iparban

Sosem értettem igazán a megújuló energiaforrásokhoz. Az utóbbi időben is csak azért ástam bele magamat valamivel jobban, hogy megértsem, mi történik az otthonunk felújításakor. Egyébként igaz a férjemre és rám, hogy a legtöbb dolgot, intézni valót fele-fele arányban osztjuk meg egymás között, de ha van olyan terület, amitől valamelyikünk idegenkedik valamiért, azt nem erőltetni rá a másik. Így például – sokak számára meglepően – ahhoz én értek sokkal jobban, hogyan kell egy széket vagy egy asztalt felújítani, de ahhoz pedig ő, milyen napelem rendszert érdemes választani az otthonunkba.

Fontos számunkra az, hogy a lehető leginnovatívabb és leginkább környezetkímélő megoldásokat alkalmazzuk az életünk legtöbb területén. Ezért is járunk nyitott szemmel a világban és amit csak tudunk, beépítjük a mindennapjainkba. Így jött a napelem rendszer ötlete is, szerencsére támogatást is tudtunk rá szerezni.

Teljesen más téma, de már egy ideje problémát jelentett a barátomnak, hogy mindig nagyon püffedtek voltak a szemei. Azt megtudtuk, hogy egészségügyi probléma nem áll mögötte és próbálta koffein szérummal kezelni, kisebb-nagyobb eredménnyel. Ekkor kerestem rá, hogy “egyik szem alatti duzzanat” vajon mit jelenthet. A honlap, amit találtam ezzel kapcsolatban, azt írta, hogy mindennek akár örökletes tényezői is lehetnek, és hogy a piacon van most egy új, olyannyira szuper kozmetikum, ami szinte pillanatok alatt enyhíti ezt az esztétikai problémát. Korábban nem is hallottam erről a termékről, szóval gyorsan bele is vetettem magam a hosszú ismertetőbe. Kifejezetten csalogatónak tűnt az ajánlat, miszerint tényleg percek alatt lehet enyhíteni olyan kis kellemetlenségeken, mint a kor előrehaladtával megjelenő ráncok, a fakó arc, a kitágult pórusok, püffedt és/vagy sötét karikás szemek. Azonban nem hittem el egyből a dolgot… Milyen szer létezik erre a koffeinen kívül? Nos, akkor még nem ismertem az argirelox™ és eyeseryl® peptideket vagy a bioskinup™ contour 3r formulát sem. Mindezek a forradalmi összetevők együttesen olyan hatásra képesek, amelyek győzelmet aratnak az öregedő bőrrel szemben. Az egyik szem alatti duzzanat (vagy akár mindkét szem alatti) csak egy kihívás a sok közül, amellyel képesek megbirkózni.

A valóban szkeptikus személyeket szerintem a weboldalon bemutatott esetek tudják meggyőzni, ezek elsősorban videók és képek formájában elérhetőek, de a vásárlói vélemények között is akad bőven olyan, ami hosszabban értékeli az Instantense Plus szérumot. Igen, ez a neve ennek az állítólagos csodaszernek, amelyet a Laumar cég fejlesztett ki. Korábban nem hallottam még róluk, de a honlapról megtudhattam, hogy ők egy Como-i székhelyű cég, az Instantense Plus szérum kizárólagos magyar forgalmazója pedig a debreceni székhelyű Verexpert Kft. – a szérum a weboldalon kívül a hazai patikák kínálatában is megtalálható.

Nekem nagyon tetszett az, vagyis meggyőző volt számomra, hogy ilyen sok “esettanulmányt” hoznak nyilvánosságra, kifejezetten érett bőrrel rendelkező alanyokkal. Így egyrészt valóban látványos a termék hatásossága is, másrészt a célcsoport vesz részt a tesztelésben, ami logikus esetben természetesen magától értetődő, de gondoljunk rengeteg reklámra, ahol nem így van… No de térjünk vissza a termékhez! Már meg is rendeltük, mert a barátom is nagyon kíváncsi rá, hatásos lesz-e nála és természetesen én is. Noha a weboldalon látott eredmények tényleg valósak, engem azért mégis megnyugtatott az a tudat, hogy ha mégsem válna be az Instantense Plus szérum a barátom számára, akkor 30 napos pénzvisszafizetési garancia érvényes a termékre, amennyiben a tubus kétharmada még tele van.

egyik szem alatti duzzanat

A kapcsolatfelvételi űrlap segítségével feltehetjük kérdéseinket a Instantense Plus, azaz a Laumar kollégáinak, ha a Gyakran Ismételt Kérdéseknél sem találtunk rá választ. Érdemes a vásárlói értékeléseket is tüzetesen átolvasni, sok hasznos információra találhatunk ott.