Lánybúcsút és különleges pólót még egy környezetvédő is igényel

A legjobb barátnőm megrögzött környezetvédő, gyakorlatilag erre tette fel az életét. Amióta megszerezte a mérnöki diplomáját, azóta folyamatosan a megújuló energia terjesztésén és népszerűsítésén fáradozik, egyre nagyobb sikerrel. Mindamellett, hogy kampánytevékenységet folytat, a projektek tervezésében is aktívan részt vesz, függetlenül attól, hogy egy nagy volumenű vállalati munkáról, vagy éppen egy magánház korszerűsítéséről van szó. Neki mindegy, csak jobbá és környezet-barátabbá tehesse a világot. Azonban a megújuló energián kívül van még egy szerelme, a férje. Pontosabban mostanra már férje, mert idén házasodtak össze, és voltam olyan szerencsés, hogy a barátnőm tanúja lehettem. Ezzel a feladattal pedig a lánybúcsú megszervezése is az én jussom lett, és ebben játszott nagy szerepet a https://lolmarkt.hu/noi-polo/leanybucsu-polo oldal.

Minden nő életében nagy jelentőséggel bír a nagy nap, a boldogító igen. A barátnőm is egyre inkább feszült és ingerült lett, ahogy közeledett a nagy nap, és ez végül olyan méreteket öltött, hogy szabadságra kellett mennie, mert már a munkára koncentrálni se nagyon bírt. Mindig azt mondogatja, hogy ő egy erős nő, mindenre képes, ezért a szervezést is teljes egészében a saját kezébe vette, nem tudván, hogy mire vállalkozik. Pedig mondtam neki, hogy a legtöbb menyasszony nem véletlenül bízza át legalább a teendők egy részét egy profi szervezőre, ő hajthatatlan maradt. Hát, meg is lett az eredménye. Amikor már a főnököd tanácsolja, hogy vegyél ki pár nap szabadságot, akkor tényleg érdemes elgondolkodni rajta, hogy ideje lazítani kicsit a gyeplőn.

Úgy gondoltam, hogy a leánybúcsút nem közvetlenül az esküvő előttre időzítem, hogy mindenkinek legyen elég ideje kipihenni, különös tekintettel a barátnőmre. Nem túl előnyös úgy megjelenni a nagy napon, mint a kicsavart mosogatórongy, muszáj előtte egy kis időt hagyni a gyógyulásra. Így tehát egyeztettem a többi résztvevővel, és megbeszéltük az ideális estét, amit mindenki szabaddá tud tenni. Nekem pedig támadt egy olyan ötletem, hogy csináltassunk egy vicces menyasszonyi pólót az ünnepeltnek, hogy ezzel is kiemeljük a tömegből. Ezt a csajok is nagyon jó ötletnek tartották, már csak az volt a kérdés, hogy hogyan és kivel csináltatjuk meg. Nekem volt egy konkrét elképzelésem a mintáról, de azt a többiek kicsit bénácskának tartották, úgyhogy az egyikük bedobta a közös beszélgetésbe a https://lolmarkt.hu/noi-polo/leanybucsu-polo linket. Azt mondta, hogy a párja rendszeresen rendel pólókat innen, nagyon gyorsan és jó minőségben dolgoznak, szóval ezt javasolja.

Megnyitottam a https://lolmarkt.hu/noi-polo/leanybucsu-polo linket, és valóban, egyik menyasszonyos póló jobb volt, mint a másik. Végül megegyeztünk a többiekkel egy bizonyos mintában, és én, mint az ötlet kitalálója, meg is rendeltem. Még épp időben, ugyanis a gyártási és szállítási idő, noha nem magas, éppen elég volt ahhoz, hogy már nagyon közel kerüljön a lánybúcsú napja. Szinte csak egy-két nap telt el az átvétel és az átadás között, szóval nagyon friss munkát kapott a barátnőnk. De megérte várni, mert szuper minőségű, nagyon igényes munkát végeztek, igazán elégedett voltam vele. Szerintem legközelebb is, ha valamelyikünk esküszik, akkor a https://lolmarkt.hu/noi-polo/leanybucsu-polo oldalról rendelünk neki valamilyen vicces felsőt, ezzel is tovább emelve az ünneplés hangulatát.