Az ötödik évfordulót illik megünnepelni

A cégünk napelemek árusításával kezdett el foglalkozni öt évvel ezelőtt. A kezdeti gyors sikerek még minket is megleptek. Nagyjából úgy saccoltuk, hogy csak tíz év múlva leszünk ott, ahol most. Szerencsére jól sikerült pozicionálni magunkat a napelemek piacán, így korábban jöttek az eredmények is. Újabban már nem csak értékesítünk, de javítunk és be is üzemelünk. A vezetőség úgy döntött, hogy ideje ünnepelni.

A cég ötödik évfordulója egy nagyon jó apropó volt ahhoz, hogy egy olyan bulit szervezzünk, ahol még egy selfie machine is jelen volt.

En rendeltem meg a gépet, méghozzá a selfiegep.hu oldalán keresztül. A weboldalukon fel van sorolva minden, ami a szolgáltatásukba tartozik. Nekem innen az tetszett a leginkább, hogy gyakorlatilag annyi képet készíthetnek az esemény résztvevői, amennyit csak akarnak. Ráadásul ezeket a képeket rögtön kézbe is kapják!  El tudtok ennél jobb ajándékot a bulin lévő emberek számára? Én nem igazán.

A selfie machine bérlési idejét tekintve több lehetőséget is kínál a szolgáltató. Van hosszabb és rövidebb időtartam is.

Attól sem kell félni, hogy a gépet nekünk kell üzembe helyezni, hiszen a szolgáltató a kollégájukkal együtt küldi ki a gépet a megrendelők számára, aki gondoskodik róla, hogy minden időben elkészüljön. Erre szokták azt mondani, hogy teljes körű megoldás. Ez a gép bármilyen rendezvénynek képes emelni a fényét!