Felújítás után családalapítás

Számomra és a férjem számára fontos a környezettudatosság, ezért igyekszünk a hétköznapokban is úgy élni, hogy ennek tudatosan megfeleljünk. Sajnos olyan világban élünk, ahol ez sokszor eléggé nehézséget okoz, gondolom ezt te is átérzed.

Hiába mennél biciklivel munkába, ha egyszerűen nincsenek rendesen kiépítve a biciklis utak a városban és az autósok között bringázni igencsak veszélyes. Vagy hiába gyűjtöd külön a szemetet, ha a környék/társasház/panel/stb. nem biztosítja számodra a megfelelő hulladékgyűjtést. Vagy, hogy hiába szeretnél környezettudatosan vásárolni, ha mindent műanyagba és zacskókba csomagolva árulnak. És még sorolhatnám.

Mindenesetre a házunkat is próbáltuk úgy kialakítani és felújítani, hogy a környezettudatosság ebben is látszódjon. A felújítást másfél évvel ezelőtt már megcsináltuk, szerettünk volna rajta minél előbb túlesni, ugyanis elterveztük már akkor, hogy családot alapítunk.

Ez a terv már folyamatban is van, ugyanis a picit nemsokára hozza a gólya! Rengeteg tennivalónk van még addig, de ezt gondolom mondanom sem kell. A család is nagyon örült a hírnek és a leendő nagymamák már most elkezdtek készülődni a pici fogadására, és nagyban vásárolgatják már a babaholmikat. Pedig ennyi minden nem is kellene, de hát nem lehet őket leállítani. Persze nem panaszkodom, csak nem szeretném, hogy bárki is túlzásba essen a vásárlással.

Nekünk is még sok dolgunk van ezzel kapcsolatban, az egyik legnagyobb félelmem az már hetek óta, hogy hol fogunk találni normális áron megfelelő babakocsit autóshordozóval. A kínálat mindenhol hatalmas, én pedig ahogy kell, rendesen el is veszek közöttük, és már azt se tudom, mit csináljak.

Tegnap este viszont ráakadtam az ajandek.varazslo.hu weboldalára, ahol találtam egy cikket pontosan a témával kapcsolatban. Nagyon sok tippet és ötletet lehet benne olvasni azzal kapcsolatban, hogy mikre kell odafigyelni, ha babakocsi vásárlás előtt állunk. Mit ne mondjak, van köztük néhány olyan dolog, amire előtte még sose gondoltam. Még szerencse, hogy megtaláltam ezt a cikket.

Ami nekem kell egyébként, az mindenképpen egy többfunkciós babakocsi. Én azt mondom, hogy egy ilyen vásárlásra mindenképp úgy kell tekinteni, mint egy befektetésre. Elvégre fontos, hogy neked is megfeleljen, tehát az elvárásaidnak megfelelő babakocsi legyen, jól érezze benne magát a kicsi és , és mivel két szülő van, ezért az is egyaránt fontos, hogy a másiknak mennyire tetszik és mennyire kényelmes a számára a babakocsi használata. Tudom, hogy drága mulatság, de nem egy hétig fogjátok majd használni, hanem évekig. Aztán, ha már nem kell, akkor el tudjátok adni, vagy el tudjátok ajándékozni.

Ez az oldal azért is jó, mert itt egy helyen egy csomó mindent meg lehet találni. Itt nem csak babaholmikkal kapcsolatos termékek vannak, minden más is van, lehet köztük csemegézni. Könnyen használható az oldal, a keresőben csak beírod, amire szükséged van, és már több oldalon keresztül tudsz utána válogatni a termékek között.

Úgyhogy lassan mi is megvesszük a babakocsit, már alig várom!