Korszerű és gazdaságos megoldás hűtésre és fűtésre

Az energiatakarékosságra és energiamegtakarításra nagyon fontos globálisan ügyelni, de nem csak globálisan, hanem egyéni szinten is nagyon fontos felelősségünk van. Sokan azt hiszik, hogy ha ők egyedül foglalkoznak az energiatakarékossággal, az nincs semmilyen hatással globális szinten, azonban, ha minél többen ügyelünk arra, hogy energiatakarékosan éljünk, akkor ez globálisan is érződni fog. Ezt már olyan apróságokkal is el tudjuk érni, hogy nem fűtjük túl az irodánkat, lakásunkat, ügyelünk arra, hogy ha mégis melegebbre fűtöttük fel a helyiséget, akkor vegyük lejjebb a radiátort és állítsuk be a megfelelő hőmérsékletet, és ne tárva, nyitva legyenek az ablakok, és ezzel kompenzáljuk a plusz fűtést, hiszen így rengeteg energiát veszítünk. Természetesen szellőztetésre is kell időt fordítani, de ehhez elegendő a néhány perces kereszthuzattal megoldott szellőztetés. Ez gyors és hatékony.

Inverteres klíma – a hűtés-fűtés korszerű és gazdaságos módja

Fontos az eszközeinknek a korszerűsítése is és ennek népszerűsítése is az ismerőseink körében, hiszen még a mai napig is sokan vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy egy klímának a fenntartása, üzemeltetése vagyonokba kerül, pedig egy inverteres klíma nagyon gazdaságosan működtethető, így nem csoda, hogy azok, akik klímát szereltetnek be mostanában, már szinte csak inverteres klímát építettnek be.

Milyen előnyei vannak az inverteres klímának?

Az inverteres klíma egyik legnagyobb előnye az, hogy egyenletes hűtésre képes, valamint, hogy jól szabályozható vele a hőmérséklet, és ezeknek az előnyöknek köszönhetően a fogyasztása is jóval alacsonyabb a hagyományos klímákkal szemben. Egy inverteres klíma egy hagyományos klímával szemben 40-45 százalékos megtakarítást jelenthet, ami nem csak az energiamegtakarítás szempontjából hasznos, de a villanyszámlánkon is érződik a különbség.

További előnyökről lehet olvasni az Inverteres klíma – a hűtés-fűtés korszerű és gazdaságos módja weboldalon, ahol a klíma előnyein túl arról is részletesen lehet tájékozódni, hogyan működik az inverteres klíma. Ha olyan klímát keresel, ami biztos, hogy hosszú évekig, több szezonon át is a hű társad lesz, és fontos számodra, hogy gyakorlott szakértő kezek szolgáltatásaihoz férje hozzá, akkor fordulj te is a Klímaglobál Kft-hez.

Miért ajánlom a Klímaglobál Kft-ét?

A Komárom-Esztergom megyei barátom tavaly nyáron szereltette be az új inverteres klímát, leváltva a régi hagyományosat. Az új klíma berendezés kiválasztásában nagyon nagy szerepe volt a Klímaglobál csapatának, ők voltak azok, akik segítettek neki a lakás méretéhez, felosztásához mérten a legjobb megoldást megtalálni. Ezt nélkülük a barátom nem tudta volna megoldani, bár sok információ kering az interneten, ezen a területen tényleg nagyon fontos, hogy szakértőkhöz forduljunk. Nem volt nehéz dolga, a weboldalon található űrlapon keresztül egyszerűen fel tudta velük venni a kapcsolatot, amihez meg kellett adnia a vezetéknevét, a keresztnevét, az e-mail címét, a telefonszámát, a lakóhelyét, valamint üzenetben néhány szóban le tudta írni a legfontosabb gondolatait a klímával kapcsolatban. Rövid időn belül fel is kereste a cég, és megbeszéltek egy időpontot, amikor a helyszíni felmérésre sor kerülhet, majd pedig ezt követően kiválasztásra került a klíma és néhány napon belül a beszerelés is megtörtént. Segítőkészek, hatékonyak, és most már a második szezonon is túl van az általuk beszerelt klíma.

Én mindig úgy vagyok vele, hogy inkább ajánlás útján választok szakembert, minthogy teljesen ismeretleneket hívjak, így biztos lehetek abban, hogy tényleg a lehető legjobb embereket találtam meg a feladatra. Persze ez nem egyszerű, főleg, ha nincs az ismeretségi körben olyan, aki tudna ajánlani, ezért szeretek írni azokról, akikkel már van valamilyen tapasztalatom vagy valamelyik ismerősömnek van jó tapasztalata.