Mancs őrjárat karácsonyra.

Az energiatakarékosság fontos dolog. A megújuló energiát manapság egyre több és több háztartásban használják, főleg a napelemes rendszer kiépítését láthatjuk egyre több helyen. Mi családilag is készülünk erre, egyre több pénzt rakunk félre, gyűjtünk, hogy majd egyszer beszereltethessük a napelemes rendszert otthonunkba. Viszont a nagy spórlásba nem feledkezhetünk meg a kislányunkról sem. Neki mindent meg kell adnunk, ami szükséges, nem ronthatjuk a gyerekkorát azzal, ha például karácsonyra, vagy szülinapra csak egy tábla csokit kap. Igaz kap a nagyszülőktől, rokonoktól is ajándékot, de mi szülők is szeretnénk kivenni a részünket az ajándékozásból bármilyen ünnep is közeledik.

mancs őrjárat

Most éppen a karácsony közeledik. Nagy ünnep, készülünk rá, sütök is rendesen. Azonban most nem fogunk mindenféle csecsebecsét összevásárolni, mint tavaly, most szigorúan csak a tavaly vásárolt díszeket és égősort helyezzük fel, és a tavaly vásárolt műfenyőt. Kitakarítok és széppé varázsolom a lakást, de a költségeket a minimálisra szeretnénk csökkenteni. Ezt már régóta megbeszéltük a férjemmel, és mindketten egyet értettünk abban, hogy a karácsony nem az ajándékok tömkelegétől és a csicsás díszektől lesz csodálatos, hanem az együtt töltött ünnep meghittségétől.

Természetesen azért biztattam Evelint, hogy bátran írjon levelet a Jézuskának, csak ne kérjen olyan nagyon drága ajándékot, mivel a Jézuskának sincs olyan sok pénze, és inkább a szegény gyerekeknek kell sok ajándékot adnia, akiknek egyáltalán nincs semmilyen játékuk sem.

  • – Rendben anya! Ezt én is így gondolom. Csak egyetlen egy ajándékot fogok kérni! A többit adhatja a szegény gyerekeknek!

Nagyon büszke voltam a kislányomra, és megdicsértem, hogy gondol másokra is. Így felcsomagoltuk az összes olyan játékot ami neki már nem kell, és kitettük az ablakba.

Aztán elkezdtem gondolkozni az ajándékán.

Mancs őrjáratos kutya? Ja igen, azt hiszem már tudom. Az a mese amit mindig néz. Aztán találtam egy oldalt ahol rengeteg mancs őrjáratos játék volt készleten. Nem csak plüssállatok, hanem társasjáték, szintetizátor, telefon és mindenféle egyéb mancs őrjáratos játék. Mivel olyan olcsó volt a plüss, így úgy gondoltam, hogy Evelin kettőt is megérdemel. Sőt egy mancs őrjáratos társasjátékot is kiválasztottunk a számára.

Bár be kell vallani, hogy a választás elég nehéz volt, oda kellett hívjam a férjemet is, hogy segítsen, hiszen annyiféle találat volt. A termék szűrők között ár szerint és korcsport szerint is lehetett szűrni a játékokat, így ez valamennyire megkönnyítette a választást. Aztán mikor kiválasztottuk a számunkra megfelelő játékokat, megrendeltük. Mivel az összeg pont elérte a 20 ezer forintot, sőt még kicsit túl is haladta, így a szállítás ingyenes volt. És még garanciát is vállaltak rá! Hála a gyors és egyszerű szolgáltatásnak, elég hamar kihozták a játékokat, és így volt időnk becsomagolni őket.

Amikor  kibontotta a játékait, nagyon megörült nekik! A plüssöket imádja, egész nap velük játszott. Aztán pedig a társassal együtt is tudtunk játszani és igazán jól szórakoztunk. Még a férjemnek is tetszett a játék! Elismerte, hogy igazán tó minőségű, tartós játékok ezek, biztos, hogy évekig jók lesznek még, és nem fognak tönkremenni. De erre való ugye a garancia is, ami szerencsére elég sok időre szól.

Szerintem igazán meghitt és boldog karácsonyunk volt, még úgy is, hogy nem öltünk több tízezret az ajándék vásárlásra, és mégis jó minőségű akciós játékokat vettünk. A lányunk pedig nagyon örült mindegyik játéknak. Bizony, még a nagyiék ajándéka sem tudta lekörözni a miénket.

Evelin pedig azóta is imádja a Mancs őrjárat mesét, leginkább azért, mert a benne szereplő állatok is azon vannak, hogy segítsenek másoknak. Szerintem még fogok abból a webshopból rendelni, mert tényleg olcsó volt minden, és tényleg jó minőségű. És ajánlani fogom másoknak is!