Online filmek hozták az ötletet a napelemhez!

A családommal nagyon szeretünk filmet nézni, elég gyakran leülünk a tévé elé ahányan csak vagyunk, és együtt megnézünk valamit. Persze olyan is előfordul, hogy a férjemmel csak akkor vágunk bele valami komolyabba, amikor a gyerekek már alszanak, de azért a közös szórakozásra is igyekszünk minél többször időt fordítani. Sajnos azonban nem mindig találunk az áruházakban olyan filmet, ami érdekel minket vagy még nincs meg, így az online filmek jelentik a mentőövet, ha egyszerűen nincs miből választani. Ráadásul még jó ötleteket is lehet kapni, különösen olyan filmekből, amiket nálunk be se mutattak.

Így volt ez nemrégiben is, mikor a férjemmel rákaptunk a külföldi, különösen az európai filmekre, mert azok többsége hozzánk csak nagyon késve, vagy egyáltalán nem jutnak el. Nem sokkal korábban ismertünk meg egy olyan oldalt, ahol csomó-csomó remek alkotás, szuper online filmek vannak fent, onnan is gyakran szemezgetünk, sőt, lassan már kizárólag onnan. Sorozatokat is egyre gyakrabban kezdünk el ott nézni, azonban arra nem mindig van időnk, hogy több részt megnézzünk egymás után, így maradnak az online filmek, a legjobb, ha magyarul. Persze a felirattal sincs bajunk, de például a gyerekekkel csak szinkronosan lehet nézni, ők még kicsik ahhoz, hogy olyan gyorsan tudjanak olvasni.

online filmek

Több különböző skandináv film megtekintése után szinte egyszerre ugrott be az ötlet nálam és a férjemnél, hogy miért nem építtetünk a házunkra napelem rendszert? Egyrészt azokban a filmekben annyira jól néztek ki a sötét panelek a háztetőn, annyira modern hatást keltenek, másrészt pedig egy csomót spórolhatnánk a villanyszámlánkon, ha megújuló energiát használnánk! Nem is gondoltam volna korábban, hogy az online filmek ilyen hatással is lehetnek az emberre!

Nem sokkal ezelőtt már árajánlatot is kértünk egy cégtől, hogy tervezze meg és építse ki a mi napelemes rendszerünket, és így sokkal hatékonyabban, költségkímélőbben tudjuk majd vezetni a háztartást. Ha nem lennének az online filmek, pontosabban ha mi nem néznénk ennyit, akkor talán ez az ötlet se jutott volna eszünkbe, és még évtizedekig nyöghetnénk a magas villanyszámlákat. Így viszont be is fektettünk, és a környezetért is tettünk!