Amíg nincs pénzünk napelemre, meg kell javítanunk a radiátort

Szerintem elképesztően fontosak a megújuló energiák. Mindenki számára jót tesz, ha nem használjuk ki a földet a saját céljainkra. Ezért tavaly eldöntöttem, hogy be fogok ruházni egy napelemre. Rengeteget olvastam utánuk az interneten és úgy érzem, hogy most már teljesen értem, hogy miként működik egy ilyen rendszer.

Ettől függetlenül az átlag ember számára sajnos még mindig csak hosszú évek spórolása után elérhető egy ilyen berendezés. Ez azonban nem okozott gondot nekem, mert tudtam, hogy egy nagyon jó dolog miatt teszem félre a pénzemet. Egy napelem vásárlásával nem csak magamat támogatom, hanem a gyerekeim számára is élhetőbbé teszem a világot.

Az előző héten azonban tragédia történt. Mármint semmi ilyen drámai dolog, de azért mégis csak a hidegben kellett aludnom, mert elromlott a radiátorom. Rögtön rákerestem az interneten, hogy milyen fűtésszerelés gyorsszolgálat elérhető. Hamar tisztává vált, hogy a legjobb választás a Vízgázfűtésszerelő24 lesz. Ha még nem hallottál róluk, akkor mesélek egy kicsit arról, hogy milyen szolgáltatást nyújtanak.

Tehát amint a nevükből is kitalálhattad, ez nem csak egy fűtésszerelés gyorsszolgálat, hanem annál sokkal több. Ha gáz vagy vízszerelő kell, azt is simán megoldják neked. Sőt mi több, ha dugulással küszködsz a lakásod valamelyik részén, akkor is tudnak segíteni. Érdemes felírni az oldaluk címét, mivel a jövőben nagyon megsegíthetnek majd.

Miért választottam pont őket, mint fűtésszerelés gyorsszolgálat? Először is, mert 30 éve dolgoznak már ebben a szakmában. Sokan azt mondják, hogy az idő nem mindig számít, de szerintem egy szakembert igenis nem a képzése, hanem a tapasztalata teszi teljes értékűvé. Természetesen itt is szakképzett emberek dolgoznak, de ezek ráadásul olyan szerelők, akik már több száz háztartásban megoldották a legkülönfélébb problémákat. Emiatt nem fognak meglepődni a spontán jelentkező problémáktól és alkalmazkodni tudnak majd a helyzetekhez.

A második nagy plusz, ami mellettük szól, az a részletes tájékoztató. Nagyon aprólékos lebontásban nézhetjük meg, hogy jelenleg mi a konkrét problémánk. Én például nem is tudtam volna, hogy a radiátorral kapcsolatos hibákat miként kell bejelenteni. Itt viszont nyugodtan olvasgathattam az otthonom kényelméből. Természetesen nem regényeket kell elképzelni tájékoztató néven. Nagyon lényegre törően és tömören van benne minden megfogalmazva. Nem hiányzik belőle a szakmaiság, de bármilyen ember meg tudja érteni azt amit írnak, nem kell előzetes kutatás hozzá.

fűtésszerelés gyorsszolgálat

Emellett nagyon kényelmesen használható az oldaluk. Rengetegszer szoktam abba a problémába ütközni, hogy nem tudom merre van a telefonszám, amin felhívhatom az adott céget. Itt nem kellett ettől tartani, mert az oldal több részén is ki van írva minden fontos adat. A legjobb az, hogy a specifikus ügyfélszolgálatok telefonszámai is fel vannak tüntetve a hozzá tartozó leírások fölött és közben. Emiatt nem veszteget az ember egy percet sem a keresgélésre és rögtön a lényegre térhet.

Az ügyfélszolgálattal pedig nagyon pozitív tapasztalataim voltak. A telefon másik végén az ügyintéző nagyon kedves volt és egyáltalán nem éreztette azt velem, hogy zavarok. Épp ellenkezőleg, pontosan az volt bennem, hogy én egy fontos vásárló vagyok, akiről tudják, hogy minél hamarabb igényel segítséget.

A szakemberekre sem lehet panaszom. Nem húzták az időt, nagyon szépen megcsinálták azt, amit kértem tőlük. A pénz, amit elkértek teljesen reális volt a szolgáltatás minőségének függvényében. Nagyon meg voltam elégedve a Vízgázfűtésszerelő24-gyel.