Szívesen foglalkoznék napelemek telepítésével

Apukám úgy döntött, hogy napelemeket fog telepíteni a családi ház tetőjére. Már régóta gondolkodik ezek a lépésen. Nem csak a jelentős költségmegtakarítás miatt, hanem azért, mert számára nagyon fontos a természetvédelem. Már pedig a bolygó védelmének az egyik kulcsa a napfényhez hasonló végtelen energiaforrások. Egy háztartás esetén kézenfekvő megoldás a napenergia választása. Az elején nehezen ment a munka, de aztán annyira belejöttem, hogy eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha napelemeket telepítenék másoknak is.

Ehhez persze szükség van egy vállalkozásra is, de még eléggé fiatal vagyok, nem sok fogalmam van erről. Azonban létezik egy weboldal, ahol egy szolgáltatóval vehetjük fel a kapcsolatot, ami segít a cégalapításban és a székhelyfoglalásban is. Ez nem más, mint a székhelyszolgáltatás budapest árak. Felhívtam őket, hogy megbeszélhessük a részleteket. Kiderült, hogy szükség lesz egy ügyvédre, de nekem erről fogalmam sem volt. Azonban megnyugtattak, hogy tudnak nekem ügyvédet biztosítani, és ezért még pénzt sem fognak elkérni tőlem külön.

Egy olyan szolgáltatást választottam, ami biztosítja a vállalkozásom székhelyét Budán. Majdnem elkövettem azt a hibát, hogy otthonra szerettem volna bejelenti a céget, de így építményadót kellett volna fizetnem. Így viszont sokkal jobban megéri tőlük bérelnem a székhelyet. Ráadásul egy teljes hónapot megkapok ingyen. Ez sokat számít egy olyan kezdő vállalkozásnak, mint az enyém.

Azon sem kell aggódnom, hogy a leveleim nem érkeznének meg hozzám, hiszen ezeket gondosan beszkennelik és elküldik a számomra elektronikus és postai úton is.

A székhelyszolgáltatás budapest árakba beletartozik az is, hogy a különböző hatóságokat ők maguk fogadják és lereagálják azok intézkedéseit a cégemmel szemben.